Verdens morsomste lokalavis

En av de beste måtene å bli kjent med lokale forhold på når du reiser, er å lese lokalavisen. Dette må være en av tidenes beste:

Verdens morsomste lokalavis
Publisert
Sist oppdatert

"Alle nede ved krysset i veien så antakeligvis det jeg så i går ettermiddag.

Trafikken hadde stoppet helt opp og var blokkert i minst 20 minutter som følge av at vår alles gode venn Oscar lå rett ut midt i veien.

Han var ikke bevisst og lå med armer og ben til alle kanter. Venner samlet seg rundt ham og prøvde å vekke ham til live, for Oscar er en stor mann som veier mer enn de fleste kan løfte.

Så hvordan havnet Oscar opp på denne måten? Vitner til ulykken sier han var påvirket av et par cervezas for mye, mens han viste frem sirkustriks på motorsykkel for innbyggerne våre.

Frisk håndtering av motorsykkelen, gjentatte sirkelstunt og vinking til venner er nødvendigvis ikke en god kombinasjon når man har drukket et par for mye.

Så resultatet ble....slam, bam...thank you madam, and right to the ground.

Voksende trafikk ble etter hvert geleidet over i motgående kjørebane.

Oscar fikk ingen varige skader etter hendelsen og har det fint igjen i dag. Vi er glad ingen ble skadet og takker deg Oscar for den gode historien."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer