Verdens motetempler

Noen valfarter med religion som veileder, andre med litt mer moderne templer i blikket.

Publisert
Sist oppdatert

Det skal ikke bare være lekkert i klesveien, i jakten på motetemplet vil du også at målet for ferden skal være av det lekreste også hva gjelder interiør, design og beliggenhet. For kraftshopperen er alt en del av Den Store Opplevelsen.

Vi gir deg 14 utenlandske motedrømmer som kombinerer arkitektur og fashion.

Mer om shopping i ferien her.

Skroll ned for mer.Det er ikke til å komme forbi - jakter du på motemekkaet er det verdens mest fasjonable storbyer som lokker med de aller mest outrerte butikkene. London, New York, Milano, Paris. Her er utvalget:

Armani i Milano, Italia Adresse: Via Manzoni, 31. 8.000 enorme kvadratmeter over tre etasjer, restaurant inkludert. Her råder plass, luft, lys og minimalisme.

Jil Sander i Paris, Frankrike Adresse: 52, Avenue Montagne. Geometri og lyse farger hos Jil Sander i Paris, i en gammel bygning som har fredet fasade.

Comme des Garcons i New York, USA Adresse: 520, West 22nd Street. Merk tunnelen i aluminium som fører deg fra bygningens gamle utside til det høymorderne innvendige.

Issey Miyake i New York, USA Adresse: 117-119, Hudson Street. Den kjente arkitekten Frank Gehry, mannen bak Guggenheim-museet i Bilbao, har hatt en linjal med i spillet her. Det betyr titanplater og en merkelig følelse av bevegelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer