Verdens råeste fallskjermhopp

Liker du utsikten fra toppen av et fjell, vil du garantert like dette.

Publisert
Sist oppdatert

Du er en av de som alltid har drømt om å kaste deg hemningsløs ut av et fly i flere tusen meters høyde. Hjertet ditt hopper av tanken på å falle kraftig, men kontrollert ned mot jorden i en fart som tar pusten fra deg? Da må du lese dette.

Forbestraveler.com har samlet sammen verdens råeste fallskjermhopp. Nå har du enda en grunn til å gjøre det du alltid har drømt om - i verdens flotteste omgivelser.

Høydesjokk i Nepal

Det første fallskjermtilbudet i Himalaya åpner oktober 2008. Det blir det høyeste fallskjermhoppet i verden, og du kan være med selv om du aldri har hoppet i fallskjerm tidligere. Du flyr opp i 9.000 meters høyde, altså 9 kilometer opp i lufta og 140 meter over en av verdens høyeste fjell. På grunn av høyden blir du utstyrt med ekstra oksygen og beskyttelse for kulden. Vil du være med på en opplevelse for livet vil dette være turen for deg. For å være med på det aller første hoppet over Mount Everest må du derimot ut med over 180.000 kroner, der deler av prisen er en donasjon til en veldedighetsorganisasjon for barn - Global Angels. Vi krysser fingrene for at prisen synker betydelig etterpå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer