Verdens særeste museer

Et museumsbesøk behøver ikke være en gørr kjedelig opplevelse.

Le Musée des Égouts de Paris - Kloakkmuseet i Paris. Her får du vite alt du trenger om Paris' kloakksystem. Foto: Wikipedia.
Le Musée des Égouts de Paris - Kloakkmuseet i Paris. Her får du vite alt du trenger om Paris' kloakksystem. Foto: Wikipedia. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av de som holder deg lengst mulig unna museer når du er ute og reiser? Vel, denne artikkelen beviser at museer er langt mer enn støvete malerier og antikke modeller. Det finnes nesten ikke grenser for hva folk lager museum av i dag.

DinSide Reise har satt sammen en liste over noen av verdens særeste museer. Har du noen morsomme museer å bidra med, kan du dele dem med leserne våre i debattsystemet under:

Fallosmuseet

Hvor: Husavik, IslandPå nett: www.phallus.is

Det islandske Fallosmuseet er viet penisen. Her kan du for eksempel med selvsyn se at blåhvalens edle deler er hele to meter lang. Gjester kan beundre et stort antall dyrepeniser, og museet har dessuten blitt lovet menneskelige varianter fra to forskjellige menn som begge har testamentert sine juveler til det gode formål.

I tillegg til utstilte kroppsdeler, finnes dessuten et 100-talls besynderlige "hjelpemidler" og kunstneriske innslag som omhandler museets valgte tema.

Bli med til rare, norske museer

The Bunny Museum

Hvor: Pasadena, CaliforniaPå nett: www.thebunnymuseum.com

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer