Verdens smarteste hotell-hacks?

De beste (og rareste) løsningene på hotell-utfordringene.

HOTELHACKS: Dette er et av se smarte tipsene for hvordan du kan løse utfordringer på hotelloppholdet - som hvor du skal plassere tannbørstene til hele reisefølget dersom det ikke finnes tannglass på stedet. Slik slipper du også å legge tannbørsten på et potensielt bakteriefylt område. Foto: Kristin Sørdal
HOTELHACKS: Dette er et av se smarte tipsene for hvordan du kan løse utfordringer på hotelloppholdet - som hvor du skal plassere tannbørstene til hele reisefølget dersom det ikke finnes tannglass på stedet. Slik slipper du også å legge tannbørsten på et potensielt bakteriefylt område. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Det gjøres jevnlig undersøkelser av hva kundene mener er viktig ved valg av hotell - og noen av de tingene som er viktig for nordmenn er beliggenhet, tilgang på basseng og gratis wifi.

Men det er også mye som kan irritere ved en hotellovernatting. Av egen erfaring kan vi nevne manglende knagger på badet, manglende steder å legge fra seg ting på badet, manglende strømuttak for lading - og manglende ekstra dyner og puter på rommene (ja, for hva er egentlig den irriterende greien med dobbeldyne - det er faktisk ikke alltid like kult å måtte dele dyne med kollegaen du blir teamet opp med på tur ... ikke til forkleinelse for noen ... ).

Men takket være sosiale media og det fantastiske internettet finnes det heldigvis tips og råd til hvordan du kan løse alle små og større hotellutfordringer.

Her er noen godbiter:

#1: Lukk gardinene - helt

Ingenting er vel så irriterende (eller fantastisk?) som å bli vekket av lyset som spiller på øyelokkene dine?

Om du er av førstnevnte type, kan løsningen befinne seg i klesskapet på hotellrommet - i form av en kleshenger:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer