Verdens største atlas

Boka på 30 kilo har blitt lagt ut for salg.

Verdens største atlas inneholder hundrevis av fantastiske fotografier. Foto: Mapstock.co.uk
Verdens største atlas inneholder hundrevis av fantastiske fotografier. Foto: Mapstock.co.uk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det største atlaset som noen sinne har blitt produsert, har blitt lagt ut for salg til den nette sum av 2.000 pund, cirka 21.000 kroner.

Imponerende detaljer

Den 30 kilo tunge boka, som kun har blitt utgitt i et begrenset antall på 3.000, blir beskrevet som ”den ultimate boken om vår verden”. Den er 61x47cm, innbundet i lær, med forgylte hjørner i sølv og gull, og består av 576 sider, 154 kart og 800 bilder. Se de fantastiske bildene lenger ned i bildeserien.

Alan Smith fra Global Mapping, firmaet som har produsert kartene, sier følgende om atlaset:

- Den fysiske størrelsen av atlaset er utrolig. Hele innholdet, fra kartene og teksten til bildene, er mye mer detaljert enn noe annet atlas som har blitt produsert.

Til sammen har ti kartografeksperter fra firmaet til Smith brukt åtte måneder på å sette sammen atlaset, som har over 100 bidragsytere - alle eksperter på sine områder.

For samlere

Atlaset forventes å bli en stor hit blant samlere, bibliotek, velstående personer med interesse for kart, og firmaer på utkikk etter dyre gaver som de kan gi til kunder eller ansatte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer