Verdens største erotikkmesse

På med plastic og lær, og la hemningene fare. Det er klart for årets erotikkhappening: Erotica 2002 i London.

Publisert
Sist oppdatert
Hello ...
Du er klar for det meste i dette utstyret ...

Foto: Erotica 2002
Hello ...
Du er klar for det meste i dette utstyret ...

Foto: Erotica 2002 Vis mer
Kanskje er litt mykere erotikk mer din stil?
Foto: Erotica 2002
Kanskje er litt mykere erotikk mer din stil?
Foto: Erotica 2002 Vis mer


Erotica 2002 er navnet på verdens største messe med erotikk som tema. Eller erotikk? Ikke vet vi om alt du kan se på denne messen vil havne under den kategorien. Regn med uante mengder lakk og lær, fantasifulle godterier og merkelige møbler.

Fra lavmelt til bisarr

Erotiske effekter og hjelpemidler har blitt mer eller mindre stuerent, også i Norge. Her kjøper vi dildoer og sexy undertøy på homeparties, handler dong hos kondomeriet og ser sex på TV fra BigBrother-huset. Beveger du deg først inn på en slik messe, vil du neppe være av dem som blir sjokkert over utvalget. Men vi tør tippe at verdens største erotikk-messe likevel kan overraske både i mangfold og utvalg av merkverdigheter.

Arrangørene disponerer to etasjer med mer enn 200 utstillere. Åtte sceneshow hver dag, erotisk kunst og pirrende varer i alle kategorier, fra tatoveringer, bondage og S&M til møbler, fottøy og filmer er noe av det du møter. Du loves både erotiske antikviteter, reiseprodukter og erotisk litteratur for å nevne noe av det snillere. I år huser utstillingen også Europas største erotiske kunstgalleri; en utsilling med fotografier, malerier og skulpturer.

Hva, hvor og når

Tid: 22. til 24. november
Sted: Olympia Exhibition Centre, Hammersmith Road, London.
Tar du undergrunnen, går du av på Kensington Olympia. Her er det også jernbanelinjer til Gatwick.
Priser: Gildet koster fra 130 til 230 kroner per dag, avhengig av når du kjøper billetter, om du skal være der dag eller kveld, og om du velger fredag, lørdag eller søndag. I tillegg kommer alle fristelsene du møter innenfor dørene ...

Husk aldersgrensen på 18 år.

Relaterte artikler:

 • Erotiske museer: Her finner du dem

 • Juleavspark i London

 • Helt Bond? Utstillingen Bond, James Bond i London

 • London utenfor turisttråkkene

 • Gratis i London

 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer