Verdens største hotell

Det kan hende du trenger kart for å finne frem.

I denne byen kan du finne det største hotellet i verden. Foto: Colourbox
I denne byen kan du finne det største hotellet i verden. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En gruppe av investorer har nettopp sendt inn en søknad til de amerikanske myndighetene. Søknaden handler om å få tillatelse til å bygge Edge - verdens største hotell, skriver nettstedet scoutabout.com

Hvis søknaden kommer i boks vil hotellet romme 6.745 værelser og et kasino, og Las Vegas vil igjen ha det største hotellet i verden. Las Vegas-hotellet MGM Grand som hadde 5.690 hotellrom, lå på topp som det største hotellet i flere år.

Les: Sex skal selge Las Vegas

Nå er det First World Hotel i Malaysia som har det største hotellet med hele 6.118 hotellrom. First World Hotel er det første med flere enn 6.000 hotellrom.

Les: Verdens største hotell

Hvis søknaden blir innfridd, har de to år på å sette igang prosjektet eller søke om utsettelse.

Flere økonomer mener det er rart at de satser på dette hotellet i disse tider hvor de fleste bruker minst mulig med penger.

Hotellet ligger rett ved Las Vegas-stripa vest for Hard Rock Hotel, langs Harmon Avenue. Området det skal bygges på er visstnok 600.000 kvadratmeter stort.

Les: Storbyguide: Las Vegas

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer