Verdens ti villeste safarier

Har du gått lei av charterturer til Syden og endeløs trasking i storbyene? Hva med en skikkelig safari?

Publisert

Safari – assosiasjonene løper kjapt til khakikledde kolonister med en kopp te i den ene hånden og en elefantrifle i den andre. Skal vi imidlertid tro trendforskerne er vi i ferd med å gå lei av de Gran Canaria, og nå er safari faktisk på vei inn igjen. Men hvem i all verden er det som reiser? Vi spurte reisebyrået Select Tours som skreddersyr safariturer til Masai Mara, en av de store nasjonalparkene i Kenya.

- Stadig flere ønsker å oppleve litt mer enn sol og bad. Etter hvert har det blitt et nokså stort spekter av interesserte, men majoriteten er i aldersgruppen fra 30 til 50 år. Ofte går turen i forbindelse med en spesiell anledning som et jubileum eller en bryllupsreise, forteller seniorkonsulent, Oddmund Borge.

Kostbart og fantastisk

Store opplevelser, men til gjengjeld koster det. For en uke i Masai Mara må du regne med rundt kr 18.000, da er kost og losji inkludert.

- Det er dyrere enn andre typer ferie, men til gjengjeld er det en helt unik opplevelse. Det å komme på så kloss hold til dyr som løve, flodhester og impalaer er rett og slett fantastisk, sier Borge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer