Verdens topp 25 bydestinasjoner

Noen kjente, men også mange ukjente byer her...

Monte Carlo i Monaco topper listen over de beste destinasjonene i verden. Foto: Hampus Cullin
Monte Carlo i Monaco topper listen over de beste destinasjonene i verden. Foto: Hampus Cullin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reisenettsiden Tripadvisor har bedt sine brukere stemme frem sine toppdestinasjoner. Resultatet ble en liste på 25 steder, hvorav noen antagelig kommer som en overraskelse for deg.

Har du hørt om byen Heidelberg? Eller Luzern? Begge disse to byene kommer på listen, mens klassikere som New York, London og Paris glimrer med sitt fravær.

Faktisk er det mistenkelig mange tyske byer blant de topp 25 destinasjonene. Dermed er det lett å tenke at det er flest tyskere som har tatt seg tid til å være med og stemme i denne undersøkelsen. Dessverre opplyser ikke Tripadvisor om hvordan undersøkelsen er gjennomført.

Vi vet jo alle at undersøkelser som dette skal tas med en klype salt, men det kan likevel være morsomt å ta en kikk og se hvor enig man er selv:

1. Monte Carlo, MonacoIngen stor destinasjon, kanskje, men de fleste vet om Monte Carlo med sine luksushoteller og casinoer.

2. Heidelberg, TysklandDenne byen huser Tysklands eldste universitet, og er full av vakre bygninger fra barokktiden. Heidelberg slott er den største attraksjonen.

3. Salzburg, ØsterrikeMang en alpinist begynner skiferien i Salzburg. Byen er forøvrig Mozarts fødeby, og er full av flotte bygninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer