Verdens topp fem nakenstrender

Stemt frem av nakenbaderne selv.

Foto: Martin Rotovnik
Foto: Martin Rotovnik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du først skal vise frem alt du har, hvorfor ikke gjøre det på en virkelig bra strand?

I så fall kan du jo velge en av de fem strendene den amerikanske reisenettsiden Tripadvisors lesere har stemt frem som best. Skal vi tro dem, må du i så fall reise til USA, Canada, Karibia eller Hellas.

De fem beste nakenstrendene i verden er ifølge Tripadvisors brukere følgende:

1. Haulover Beach Park, Miami Beach, Florida, USA2. Wreck Beach, Vancouver, Canada3. Paradise Beach, Mykonos, Hellas4. Orient Beach, St. Maarten, Karibia5. Black’s Beach, San Diego, USA

Bare én europeisk strand har sneket seg inn her, enda det er mer vanlig med nakenbading i Europa enn på det amerikanske kontinentet. Grunnen er nok at Tripadvisor er en amerikansk nettside, og flertallet av brukerne er amerikanere.

God skikk på nakenstranda

Du trenger nemlig ikke dra så langt for å bade naken. Det finnes mange naturiststrender i Norge, for eksempel. Du har uansett lov til å bade naken hvor som helst, så lenge du ikke sjenerer andre. Det betyr at du gjerne må vrenge av deg hvis du finner et usjenert svaberg, men er det andre som bader der, bør du nok beholde badebuksen på. Les mer om hvor naturiststrendene i Norge ligger hos Norges Naturistforbund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.