Verdens vakreste vei

Bli med på den mest utrolige bildereise i de øde og kontrastfylte Andesfjellene.

Publisert
Sist oppdatert

Vi befinner oss i nordvest av Argentina. Et område så spesielt med tanke på natur, mennesker og levekårene deres, at en bildespesial er det eneste som kan rettferdiggjøre diversiteten.

Se bildene fra kanskje verdens vakreste kjøretur her...

Veien bildene du ser i bildespesialen er tatt langs, kan gjøres unna på én dag alene. Vi vil likevel anbefale flere dager for å nyte denne spektakulære delen av Argentina og Andes.

Utgangspunktet for turen er byen Salta, og ruten bildene er tatt på er fra Salta og gjennom Valles Calchaquies, over til Cafayate og så San Antonio de los Cobres før vi havner i Salta igjen.

Verdens høyest beliggende vingård ligger også i dette området, les om den her...

Salta er i seg selv er Argentinas åttende største by, og ligger på 1.150 meter over havet og har 500.000 innbyggere. På selve kjøreturen kommer du opp i nesten 5.000 høydemeter.

Blir du fristet av bildene, så kan vi lokke deg videre med å fortelle at Argentina er et av de billigste landene å feriere i for oss nordmenn akkurat nå, samtidig som standarden er høy i forhold til i mange andre Sør-Amerikanske land.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer