Verdens verste hotellbad

Mugg, sopp og gud-vet-hva ...

Ikke mye fransk eleganse over dette baderommet på pariserhotellet Merryl. - Ville ikke latt hunden min bo der, er én av de mange kommentarene på TripAdvisor.com Foto: TripAdvisor
Ikke mye fransk eleganse over dette baderommet på pariserhotellet Merryl. - Ville ikke latt hunden min bo der, er én av de mange kommentarene på TripAdvisor.com Foto: TripAdvisor Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hotellevalueringstjenesten TripAdvisor har kåret verdens ti beste og verste hotellbad.

Når vi sjekker inn på hotell, drømmer de fleste av oss selvsagt om et skinnende, plettfritt og flislagt baderom med alle fasiliteter og gjerne tropisk dusj med utsikt ... Eller kanskje du er blant dem som er tilfreds bare du slipper å lugge intimhårene til gjestene før deg ut av sluket ...

De rareste tingene folk glemmer på hotellet

Her er noen av verdens verste hotellbad, som kåret og evaluert av noen av TripAdvisors 25 millioner brukere.

Apropos dårlige hotell, fikk du med deg opplevelsen til dataredaktør Bjørn Eirik Loftås i Berlin? Han kom tilbake med synlige spor fra hotellnatten.

- Ligg unna!

Hotell: Fun Spots Hotel at Fountain Park, Kissimmee, Florida, USA

86 personer har evaluert dette hotellet på TripAdvisor, og 76 prosent av gjestene gir stedet tommelen ned - med betydningen "anbefales ikke".

Dette mener eks-gjestene:- Fun Spots burde forandre navn til Fungus Spots (sopp-flekker, red. anm.)- Ligg unna, verre blir det ikke, jeg kan ikke tro at helsemyndighetene lar dette stedet holde åpent.- Baderommet var forferdelig. Vannet som kom ut av rørene luktet og så skittent ut. Biller krøp rundt på badegulvet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer