Verdens verste hoteller

Rotter og insekter, blod og urin. Her er hotellturistenes skrekkliste.

Publisert
Sist oppdatert

Mugg, møkk, blod og rotter. Dette er fristelser du risikerer å møte som intetanende hotellgjest på et nytt sted. Ikke alltid greit å skjønne dersom turforberedelsene ikke går lenger enn til å studere hotellenes glossy nettsider.

Men noen feller er det mulig å unngå. Nettjenesten TripAdvisor lar brukere fra hele verden fortelle sine erfaringer fra steder de har bodd, og de har nå kåret de skitneste hotellene. Det er neppe med særlig stor glede en hotelleier ser sin eiendom havne på 2008 Dirtiest Hotels-listen, men en sjekk her kan absolutt være til nytte for deg som jakter på bosted til ferieturen.

Se også adresselisten over de skumle strøkene du helst bør holde deg unna - i Stockholm, København og OsloSkrekkhistorier

Det skal litt til for at et hotell skal havne på disse listene. Mellom 20 og 600 brukervurderinger ligger til grunn for at de 20 hotellene på årets liste har fått den tvilsomme æren, og stemningen er for de fleste hotellenes vedkommede ganske entydig.

Se skrekkbildene fra noen av hotellene

Slik beskriver gjester på disse hotellene hvordan det står til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer