Verdensutstillingen: Alt du trenger å vite!

Det er god plass på messeområdet i Hannover. Det er satt av godt over en million kvadratmeter slik at alle de 190 landene som er representert skal få plass nok. Konferansesenteret har 32 konferanserom, det er 46 restauranter med plass til ca. 20.000 mennesker og 50.000 parkeringsplasser.

Publisert

Hva er egentlig verdensutstillingen? En fagmesse for spesielt interesserte eller er det noe som hele familien kan ha nytte av?

40 millioner ventet til verdensutstillingen!

Messeområdet i Hannover har normalt ca. 2,3 millioner besøkende hvert år – hvorav 4-5.000 nordmenn.Og det er bra det er god plass på messeområdet. Verdensutstillingen forventer nemlig et besøk på rundt 300.000 mennesker hver eneste dag så lenge utstillingen varer. Det betyr at ca. 40 millioner interesserte er ventet til årets verdensutstilling! Nesten 20 ganger så mange som et normalt år.

Mottoet: Menneske – Natur – Teknikk

Årets verdensutstilling er rettet mot fremtiden. Hvordan kommer samfunnet til å se ut for deg og meg i fremtiden. Hvordan vil fremtidens teknologi påvirke oss som mennesker? Hva skjer med miljøet? Hvordan skal vi med moderne teknologi ta vare på planeten? Dette er spørsmål som blir belyst på messen.

Fagmesse? Nei – et teknisk Disneyland!

EXPO-ansvarlig i Norsk-Tysk Handelskammer, Are Skeie, vet mye om hva de reisende kan vente seg hvis de tar turen innom Hannover i sommer.- Messen er overhode ikke å betrakte som en fagmesse lenger. Verdensutstillingen er et blitt et teknisk Disneyland for barn og voksne, sier Skeie. 80-90 prosent av de besøkende forventes å være ferierende som setter av noen dager i Hannover på turen gjennom Europa i sommer. - Det blir massevis av kulturelle innslag i tillegg! Det er lagt opp til et kulturprogram med over 15.000 arrangementer. Hvilket betyr at det hver eneste dag tilbys et spennende utvalg av teaterfestivaler, dansoppføringer, underholdningsshow, rock-, pop- og klassiske konserter, sportsarrangementer, gateunderholdning, barneprogram og ikke minst det spektakulære ”Flambée” av vann, ild og lys som vises hver kveld, avslutter Skeie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer