Vi cruiser så det suser

Bruker feriepengene på champagne og glam.

Publisert
Sist oppdatert

Cruise er det hotteste ferietemaet i sommer. Hundrevis av nordmenn bruker feriepengene på flytende hotell med kjappe visitter i Middelhavets mest populære feriebyer. DinSide har skaffet en oversikt over tilbud og priser.

- Vi ser at glam, glitter og champagne er in igjen slik som i jappetiden, sier informasjonssjef i Start Tour, Lena Petersson.

Hun mener nordmenn nå er mer opptatt av å kose seg med feriepengene sine enn å spare dem, og at det er et resultat av høykonjukturen i norsk økonomi.

Men til tross for at vi er villige til å bruke mer penger på ferien er det vel ingen grunn til å betale mer enn nødvendig? I sommer er prisene på cruise svært høye. På Star Tour sine nettsider er prisene på cruise i juli over 20.000 kroner per person. Da lønner det seg å ta en telefon.

Les mer om den nye jappetiden: Er du en scuppie?

Når vi ringer til Apollo får vi oppgitt et tilbud på 31.000 kroner for en familie på tre som vil til Middelhavet og sole seg på dekk, altså i overkant av 10.000 kroner per person inkludert flyreise.

Hos Star Tour var det billigste tilbudet på 11.900 kroner per person for en 8-dagers cruise i Middelhavet i juli, august og september.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer