Vi er storflørtere i luften

Nordmenn er amorøse som franskmennene i lufta - og aller helst når vi er på forretningsreise.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordmenn flørter like mye underveis på flyreisen som de viden kjent amorøse franskmennene. Dette viser en ny undersøkelse gjort av YouGov for British Airways.

- Flyreiser betraktes ofte som en romantisk opplevelse. Det er likevel interessant å se at mange av landets resultater ikke oppfyller deres nasjonale stereotyper, sier Peter Rasmussen, British Airways regionsdirektør for Nord-Europa, i en pressemelding.

I motsetning til hva du kanskje trodde, er det ikke amorøse franskmenn, fyrige italienere eller elskovssyke grekere som er de største flørterne ombord - det er tvert imot tyskerne.

Tyskerne utklasser de andre nasjonene; hele en av tre tyskere lufter sjarmen og sjekketriksene ombord. Nordmenn er imidlertid heller ikke så ille - og med en fjerdeplass er vi ganske høyt oppe på listen; hele en femdel av nordmennene melder om at de har flørtet med en medpassasjer, arrangert en date eller fått en romantisk henhendelse i luften i løpet av de siste 12 månedene.

Er du lite bevandret i sjekkingens verden? Se de profesjonelle sjekkernes tips til hvordan du kan "forsegle" flørten før flyet når bakken ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer