Vi finner det rette cruiset for deg

Crusie er en av årets heteste ferietrender. Vi guider deg i det store tilbudet av seilaser.

Publisert
Sist oppdatert

Cruise er en økende reisetrend blant nordmenn. Kanskje ikke så rart. Cruise er all inclusive, og du har kontroll på hvor mye ferien vil koste, ikke minst kan du se utrolig mye på en uke og bo på samme rommet.

Du møter mennesker fra hele verden og barna dine har klubber og aktiviteter i mangfold. Eller du kan henge i baren og danse ut i de små timer på disco.

Vi går nå inn i middelhavssesongen, og Middelhavet er nettopp den destinasjonen cruiseturismen øker klart mest. Dette er stedet for konvensjonelle cruise, og det er mye å velge mellom blant de forskjellige rederiene. Det viktige når du skal på et slikt cruise, er å velge det rette crusiet for deg og ditt reisefølge.

Les mer om crusietrendene og hvordan velge rette cruiset for deg i 2009 her...

Nye båter- nye muligheter

Det er en myte at crusie kun er for newly wed, overfed and alomost dead. De siste årene har stadig flere nye båter kommet på havet fra de store rederiene som Royal Carribian, MSC Crusies og Norwegian Crusie Lines.

Les våre store pristest på cruise her (prisene ble hentet inn i april og tilbudet kan ha forandret seg noe).

Dissse nye båtene er pakket med tilbud som skal kunne underholde de aller fleste, fra ung til gammel. Noen crusieselskaper, som Carnival Crusies, tilbyr spesielle party-cruise. Dette er cruise som er egnet for unge mennesker som vil treffe andre i feststemte omgivelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer