Vi har Gran Canaria-feber

En av tre reisende nordmenn drar hit i vinter.

Publisert
Sist oppdatert

Kanariøyene er nordmenns favoritt om vinteren. Vi elsker Gran Canaria og Tenerife, og rundt en tredjedel av reisende i vinter vil dra dit, viser en undersøkelse fra Ticket.

Lav dollarkurs

Mens Kanariøyene fremdeles topper lista, har reiser til USA økt med 20 prosent i vinter, noe som skyldes lav dollarkurs og rimelige cruise i Karibien.

- Nordmenn er svært opptatt av å ha det bra og nyte sin ferie i luksus. De vil bo på stadig flottere hoteller, og ankomsten til de hvite sandstrendene skal gjerne skues fra egen balkong på femstjernes cruiseskip i Karibien, sier Tone Skaare Markedssjef i Ticket Feriereiser AS i en pressemelding.

Se vinterens drømmereiser i vinter

Egypt mer etterspurt

Reisemålet som har økt mest i forhold til i fjor, er Sharm El Sheik i Egypt, på grunn av den korte reisetiden, utvalget av all-inclusive hoteller og eksotiske opplevelser.

Thailand er et fortsatt en populær destinasjon, og dominerer lista med to plasseringer på den norske topp ti listen over vintersol-destinasjoner:

1. Gran Canaria
2. Tenerife
3. Phuket, Thailand
4. Lanzarote
5. Hurgada, Egypt
6. Sharm El Sheik, Egypt
7. Miami
8. Bangkok, Thailand
9. New York
10. Madeira

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer