Lunsj i London

Vi har testet de beste restaurantene ved Oxford Street

Ifølge TripAdvisor er det i alle fall 18.000 restauranter i London. Vi har testet de to rundt Oxford Street som skal være best.

DEN BESTE RESTAURANTEN I LONDON? Vi har testet ut de to restaurantene som ifølge TripAdvisor er de beste for lunsj rundt Oxford Street. Og Mayfair Fish and Chips, som du kan se på bildet, er vår absolutte favoritt! Foto: Hanna Sikkeland
DEN BESTE RESTAURANTEN I LONDON? Vi har testet ut de to restaurantene som ifølge TripAdvisor er de beste for lunsj rundt Oxford Street. Og Mayfair Fish and Chips, som du kan se på bildet, er vår absolutte favoritt! Foto: Hanna Sikkeland Vis mer
Publisert

Alle trenger påfyll etter noen timer med billig shopping, sightseeing og kanskje til og med en sykkeltur med bysykler i Londons gater. Søker du opp London på TripAdvisor, får du opp totalt 18.000 restauranter. Det er veldig mange å velge mellom. Men hvilken skal du gå for?

Vi ønsket å teste ut de beste restaurantene i området Oxford Street/Soho, hvor mange kan trenge et sted å ta en pust i bakken.

Og husk dette når du er ute og spiser i London:

Sjekk regningen, sannsynligvis har du allerede betalt tips, fordi restaurantene legger det på regningen uten å spørre!

De beste restaurantene

Vi har valgt å teste ut de restaurantene som ifølge TripAdvisor er de beste restaurantene i områdene Mayfair, Soho og Marylebone - som er områder rundt Oxford Street.

Vi har valgt å konsentrere oss om restauranter i lav og medium prisklasse, og har valgt å fokusere på de som serverer lunsj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer