Test hotellbestilling med Hotwire vs Lastminute

Vi har testet hemmelig hotellbestilling

De hemmelige hotellbestillingstjenestene Hotwire og Lastminute lover deg ekstra gode priser, men du får ikke vite hvilket hotell du bestiller før du har betalt.

DETTE FIKK VI DA VI TESTET HEMMELIG HOTELLBOOKING: Hotwire og Lastminute er hotellbookingstjenester som selger deg hotell du ikke får vite navnet på før etter bestilling - til en lavere pris enn om du vet navnet når du bestiller. Dette var et av hotellene vi havnet på da vi booket en natt i London. Foto: Kristin Sørdal
DETTE FIKK VI DA VI TESTET HEMMELIG HOTELLBOOKING: Hotwire og Lastminute er hotellbookingstjenester som selger deg hotell du ikke får vite navnet på før etter bestilling - til en lavere pris enn om du vet navnet når du bestiller. Dette var et av hotellene vi havnet på da vi booket en natt i London. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange alternativer til overnatting på ferien. Noen foretrekker hotell, andre liker best å bo i leilighet.

Dinside har tidligere testet ut leilighetshotell, all inclusive og Airbnb på Gran Canaria - og der var det ikke det dyreste alternativet som vant!

Pristester viser at det ikke lønner seg å bestille hotell altfor lenge i forkant av reisen: Å bestille hotell én måned før reisen skal være best.

Spennende «lykkepose»

Du husker dem kanskje fra tivoli eller martna: «Lykkeposene» - også kalt «forundringsposer». Du betaler for en pose som du ikke aner hva inneholder før du har kjøpt den og kan åpne den.

Hotellbookingstjenestene Hotwire og Lastminute har tjenester som fungerer på samme måte:

Du bestiller en hotellovernatting på et bestemt sted men får ikke vite hvilket hotell det er før etter at du har bestilt og betalt.

Eneste forskjellen er at du med lykkeposene ikke har noen som helst anelse om hva du kjøper - mens du ved å kjøpe en forundringsovernatting på ukjent hotell kan bestemme noen kriterier:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.