TripAdvisors beste restauranter i Nordjylland: Hirtshals

Vi har testet Hirtshals' beste lunsj

Lever den opp til forventningene?

DANSK MAT: Du får et skikkelig godt, dansk "smørrebrød" med rødspette, på Restaurant Lilleheden i Hirtshals. Foto: Berit B. Njarga
DANSK MAT: Du får et skikkelig godt, dansk "smørrebrød" med rødspette, på Restaurant Lilleheden i Hirtshals. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kommer du til Danmark med danskebåten og er på leting etter en god lunsj eller middag?

Vi har testet restaurantene som ligger på topp på TripAdvisors liste over de beste restaurantene i Hirtshals og Fredrikshavn.

I Hirtshals er det Lilleheden restaurant, som blant annet serverer klassisk dansk mat og sjømat, som skal gi deg den beste opplevelsen.

Dinside har sjekket om dette er spisestedet å gå for i dette området.

Hyggelige lokaler

Lilleheden har både en populær uteservering, selv i sterk vind som da vi besøkte Hirtshals, og trivelige lokaler innendørs, i det gule, særdanske bygget.

Når det gjelder servicen følte vi oss til tider litt oversett der vi satt innendørs, da servitøren i stor grad prioriterte kundene som satt på uteserveringen. Samtidig skal det sies at vi satt litt inneklemt ved et bord i et hjørne som ikke lå midt i synsvinkelen til den forbipasserende kelneren.

Godt utvalg

Restauranten i Hirtshals har et stort utvalg som er preget av sjømat og dansk mat.

Lunsjmenyen som vi kunne velge i, besto av både salater, smørbrød, forskjellige sjømatretter, sjømat-tapas og sommertapas. Også barnemenyen hadde et godt utvalg til greie priser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer