Test av hotell med badeland i Danmark: Skallerup Seaside Resort

Vi har testet Skallerup Seaside Resort i Nord-Jylland

Her får du feriebolig, badeland og mange aktivitetsmuligheter i ett.

RESORT MED BADELAND: Sklie, motstrøms-svømming og barnebasseng er noe av utvalget på Skallerup, i tillegg til et tradisjonelt svømmebasseng. Foto: Kristin Sørdal
RESORT MED BADELAND: Sklie, motstrøms-svømming og barnebasseng er noe av utvalget på Skallerup, i tillegg til et tradisjonelt svømmebasseng. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Skal du på ferie til Danmark er valgmulighetene for overnatting langt større enn å velge en tradisjonell feriebolig - hvor det kanskje ikke er så mye å finne på om været er så som så.

Ønsker du et overnattingssted med flere aktivitetsmuligheter, fins det både campingplasser og hoteller i Danmark som blant annet byr på badeland. Husk også å sjekke priser på campingplasser om du går for campingferie i Sverige eller Danmark.

I tillegg til å teste hotellet The Reef i Fredrikshavn, har vi sjekket om Skallerup Seaside Resort, som ligger 30 minutter unna Hirtshals dersom man ankommer med danskebåten, er stedet å velge om man er en familie på fire.

Overnattingsstedet består av en rekke ferieboliger i tillegg til et utvalg innen- og utendørs aktiviteter som man fritt kan benytte seg av når man bor i en av ferieboligene.

Men er det et godt alternativ for familieturen - og gir det valuta for pengene?

Egen feriebolig

For vår test har vi valgt en av overnattingsstedets standard ferieboliger for fire personer, som altså egner seg til to voksne og to barn.

Skallerup har forskjellige ferieboliger i flere standarder og størrelser, i tillegg til leiligheter, så valgmulighetene er mange.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer