Vi hater barn på fly

De fleste av oss misliker små barn som lager lyd under flyturen. Er det egoistisk å tenke slik?

Publisert
Sist oppdatert

Spebarn på flyturer er åpenbart en sak som engasjerer mange. Da vi for en stund tilbake skrev om en undersøkelse gjort av det amerikanske nettreisesamfunnet TripAdvisor, fikk vi mange sterke meninger i vårt debattforum. Les den opprinnelige artikkelen og se debatten her.

Vi liker ikke barn på fly

Ifølge undersøkelsen til TripAdvisor, mener sju av ti reisende at familier med små barn bør sitte i en egen seksjon av flyet. Hele 13 prosent av de som deltok i spørreundersøkelsen, mente også at flyselskap bør forby foreldre å fly med spedbarn, med mindre det er et nødstilfelle.

Leserne våre ble oppfordret til å stemme på det samme tema i vår artikkel, og resultatet var ikke så forskjellig blant nordmenn. 64 prosent av de 1.800 som stemte, mente at barn og barnefamilier faktisk burte sitte i en avgrenset del av flyet.

- Barnefamilier er hjertelig velkommen i våre fly, men vi kan også forstå at folk som flyr ofte ikke vil ha bråkete barn ved siden av seg, sa informasjonssjef i SAS, Knut Morten Johansen, til DinSide da vi spurte ham i sammenheng med TripAdvisor sin undersøkelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer