Vi hater fyll og barn

Flypassasjerer er uenige om så mangt, men et solid flertall synes å enes om to ting: Fulle folk og små barn er en uting på fly.

Publisert
Sist oppdatert

Tenk deg følgende scenario: Du skal på ferie og setter deg glad og fornøyd ned i flysetet etter innsjekking. Men akk; til venstre sitter en som har spist ett tonn hvitløk - etter at han dusjet, og til høyre kommer en annen som umiddelbart begynner å ringe på flyvertinnen for å meddele hvor dårlig setet er. Da spretter et ølskummende hode opp fra raden foran og brøler: Hei, vil du sche til å schlutte med den schytinga!, noe som umiddelbart blir akkompagnert av de høyeste fistelhvin fra babyen på raden bak, en baby hvis storeøster samtidig napper deg hardt i håret.

Og med dette har vi oppsummert de verste medpassasjerene du kan få på fly. I alle fall om vi skal holde oss til det 92 prosent av de mer enn tusen stemmegiverne mener i en avstemning på DinSide Reise nå i juni.

Luftens skrekk

Ubehagelig fulle folk er det verste vi vet om bord på fly. Fyllikene fikk nøyaktig halvparten av stemmene i vår kåring av de verste flypassasjerene. Rett bak fulgte verken de som lukter vondt, de storforlangende jålene eller skravlebøttene, men bråkete babyer. 24 prosent av de som har stemt syns at en baby på støygir i nabosetet er den virkelig store skrekken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer