Vi hjelper deg med planleggingen

Når er det skoleferie, hva koster reisen og hvor mange euro får du for feriekassen? Her er tips og verktøy til nytte i ferieplanleggingen.

Publisert
Sist oppdatert

Skoleferien

Når er det skoleferie i ditt fylke? Sjekk feriekalenderen 2004/05 i vårt skoleferiesøk. Det er dyrest å reise i skolenes ferier, så har du mulighet til å reise utenom disse tidene, slipper du billigere unna.

Chartersøk

I ett og samme søk kan du sammenlikne charterreiser med StarTour, Apollo, Saga Solreiser, STS Solia, Gullivers Reiser, Detur og mange flere. Her ser du både ordinære spesifiserte charterturer, restplasser samt lavprisfly med Sterling.

Restplasser

Restplasslisten gir deg de billigste reisene med charterselskapene. Listen oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet, og du har størst mulighet til å få de billigste reisene om du er rask til å handle. Du kan også få restplassvarsling som SMS til din mobiltelefon, mer om dette kan du lese her. Vær oppmerksom på at SMS-tjenesten koster penger, mens søk i restplasslisten på nett er gratis.

Valutakalkulator

Hva koster hotellrommet, bussen og maten? Du kan sjekke valutakurser og la valutakalkulatoren gjøre regnejobben for deg. Lurer du på hvor mye 30 dollar er i norske kroner? Eller hvor mange dollar du får for 100 norske kroner? Tast inn beløpet, velg valuta, og få svaret før du rekker å blunke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer