Vi prissjekker cruiseferie

Spar 5.500 kroner på å velge den billigste.

hva koster et familiecruise i Middelhavet? Vi har prissjekket. Foto: Christopher Glase
hva koster et familiecruise i Middelhavet? Vi har prissjekket. Foto: Christopher Glase Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er et hav av muligheter om du drømmer om cruise, om du ønsker å bevege deg i de nærmeste farvannene, eller om du drømmer deg lenger bort - som til Sør-Amerika, Sør-Afrika, Karibia eller fjerne Østen. Men du vasser i muligheter også rundt det for nordmenn velkjente Middelhavet.

Kanskje er dette måten å få sett mer av stedene rundt Middelhavet på, uten å behøve å spre det på seks-sju ferier de kommende årene?

Cruise til 10 kroner

Hva du vil

Vi har sjekket hva det koster å reise på ferie i Middelhavet. Nedenfor kan du se en oversikt over noen av prisene og mulighetene du har for å cruise Middelhavet i sommer.

Det er selvsagt forskjell på skipene, hva de tilbyr av aktiviteter og tilbud om bord, og hva rederiene tilbyr av utflukter i byene dere anløper underveis. Det er selvsagt også forskjellige anløpshavner, og dersom du planlegger cruise, bør du tenke igjennom om det er spesielle steder du har mer lyst til å se enn andre, før du bestemmer deg for rederi og rute. For det finnes et uttal forskjellige ruter med forskjellige avreise- og ankomsthavner.

Billigfly eller fly-og-cruise?

Det kan også være smart å sjekke ut til hvilke av avgangs- og ankomsthavner det er mulig for deg å få billige flybilletter til - for dette kommer som oftest i tillegg til cruiseprisen. Du kan bestille cruisepakker med fly inkludert, men du bør sjekke mulighetene for å spare penger ved å for eksempel kjøpe en rimelig flybillett med et av billigflyselskapene som flyr til Sør-Europa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer