Vi prissjekker cruiseferie

Spar 5.500 kroner på å velge den billigste.

hva koster et familiecruise i Middelhavet? Vi har prissjekket. Foto: Christopher Glase
hva koster et familiecruise i Middelhavet? Vi har prissjekket. Foto: Christopher Glase Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er et hav av muligheter om du drømmer om cruise, om du ønsker å bevege deg i de nærmeste farvannene, eller om du drømmer deg lenger bort - som til Sør-Amerika, Sør-Afrika, Karibia eller fjerne Østen. Men du vasser i muligheter også rundt det for nordmenn velkjente Middelhavet.

Kanskje er dette måten å få sett mer av stedene rundt Middelhavet på, uten å behøve å spre det på seks-sju ferier de kommende årene?

Cruise til 10 kroner

Hva du vil

Vi har sjekket hva det koster å reise på ferie i Middelhavet. Nedenfor kan du se en oversikt over noen av prisene og mulighetene du har for å cruise Middelhavet i sommer.

Det er selvsagt forskjell på skipene, hva de tilbyr av aktiviteter og tilbud om bord, og hva rederiene tilbyr av utflukter i byene dere anløper underveis. Det er selvsagt også forskjellige anløpshavner, og dersom du planlegger cruise, bør du tenke igjennom om det er spesielle steder du har mer lyst til å se enn andre, før du bestemmer deg for rederi og rute. For det finnes et uttal forskjellige ruter med forskjellige avreise- og ankomsthavner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer