Vi prissjekker minibarene

Sjokolade og øl er mest populært.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du bør ikke forvente å finne minibar i ethvert norsk hotellrom du kommer innom: Flere av hotellkjedene vi har vært i kontakt med forteller at de ikke har minibar på rommene.

Pimp your fridge: Skreddersy minibarinnholdet

- Minibarer er rene tapsprosjekt for hoteller da svinnet er fantastisk høyt, og således er med på å drive kostnadene og prisene opp. Så i god Comfort-ånd har vi valgt å fjerne minibarene på rom og heller selge mineralvann, vin og øl i vår convenience-disk i lobbyen. Dette til en gunstigere pris, da det ikke er dette vi nødvendigvis skal tjene penger på, uttaler Trond Solstad-Nilsen, hotel manager ved Comfort Hotel Børsparken til DinSide.

Budget-hotellene til Thon Hotels har ikke minibar, Comfort-hotellene (Choice-kjeden) har ikke minibar på rommet - og det er ikke alle Norlandia-hotellene som har minibar. Dette er bare for å nevne noen kjeder som ikke tilbyr minibar på rommet, men de har gjerne andre løsninger på hotellet som skal dekke behovet for forfriskninger på rommet. Som oftest kan du i stedet handle fra servicedisken i resepsjonen, og da gjerne til en rimeligere pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer