Vi prissjekker skikroa

Det er billigst å være tørst på Tryvann, men samtidig er det der det er dyrest å være sulten ...

Burgermeny i bakken koster fra 95 til 115 kroner. Foto: Colourbox
Burgermeny i bakken koster fra 95 til 115 kroner. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket prisene på mat og drikke i skibakken på de seks største norske alpinsentrene. Serveringsstedene er vilkårlig valgt, men felles for dem er at de er beliggende i skibakken - dette er altså serveringssteder for alpinister og andre som vil ha seg en pust i bakken.

Dette koster heiskortet

500 for mat og kaffe

Vi har sjekket prisene på kaffe, brus og hamburgertallerken på alle stedene - for å se hva det koster å få mettet sult og tørst en dag i bakken.

Wyllerstua på Tryvann er det dyreste stedet å bli sulten; der må en familie på fire ut med 500 kroner om de kjøper fire hamburgermeny og to kaffe. Drikke og pommes frites er inkludert i hamburgermenyene.

Billigste familiemiddag i bakken får du på Sindrestua i Trysil; der koster fire menyer og to kaffe 422 kroner til sammen.

Hamburgermenyene i de skibakkene vi har pristestet, koster fra 95 til 115 kroner. Til sammenlikning koster en hamburgermeny med 100-grams burger hos gatekjøkkenkjeden Jafs 82 kroner.

Bare tørst? Du betaler 20 kroner for en halvliter brus på Tryvann, mens prisen er 30 kroner på Hafjell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer