Vi pristester familieparkene

Sesongstart er her, og kjøper du billettene nå, er det penger å spare.

SpinSpider er en av årets nyheter hos Tusenfryd. Men den er ikke klar til sesongåpningen 25. april. Foto: Tusenfryd
SpinSpider er en av årets nyheter hos Tusenfryd. Men den er ikke klar til sesongåpningen 25. april. Foto: Tusenfryd Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tusenfryd og Kongeparken er to de norske familieparkene som åpner dørene til helgen. I tillegg er det sesongstart også for de svenske fornøyelsesparkene Liseberg i Göteborg og Gröna Lund i Stockholm.

- Det er alltid vanskelig å si på forhånd hvor mange som kommer, men vi bør ha drøyt 10.000 besøkende innenfor dørene her i løpet av helgen, tror Erik Røhne Andersen, markedssjef ved Tusenfryd.

1020 kroner billigereVi har sjekket prisene hos 13 norske familie- og fornøyelsesparker, og det er enorme prisforskjeller. Mens familien på fire slipper unna med en utgift på 300 kroner i den billigste parken, må de ut med 1320 kroner i den dyreste parken.

Billigst: Snilsberg FamilieparkDyrest: Tusenfryd

Se priser og sesonginformasjon lenger ned i artikkelen.

Men dersom det er til Tusenfryd du vil, så kan familien på fire spare noe (124 kroner) på å bestille billettene på nett. Og er du kjapp og bestiller årets inngangsbillett på nett allerede nå (før 1. mai), slipper familien i vårt priseksempel unna med 1000 kroner i stedet for på-døra-i-høysesong-prisen på 1320 kroner. 320 kroner spart, altså. Og billetten kan du benytte når som helst i løpet av årets sesong.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer