Vi pristester turistnorge

Å være turist i Norge kan gjøres billig eller dyrt: Her er priser på 20 populære turistattraksjoner i Norge.

Publisert
Sist oppdatert

Det kan gjøres billig og det kan gjøres dyrt. Skal du utforske typiske barneattraksjoner, må du regne med å punge ut. Selv om de fleste naturattraksjoner og museer er rimelig underholdning, kan du også måtte regne med å betale dyrt her.

Skroll ned for mer.Vi har prissjekket 20 populære norske turistattraksjoner. Ti av disse er de best besøkte turistattraksjonene i Norge. De resterende ti attraksjonene finner vi også på listene over de best besøkte turistattraksjonene i Norge, men da lenger ned på listene.

Prisene

I tabellen, som du kommer til ved å klikke her, finner du adgangspriser for voksne og barn, samt totalprisen for en familie på fire bestående av to voksne og to barn. Totalprisen er to voksenbilletter og to barnebilletter, eller familiebilletter dersom attraksjonen tilbyr dette.

Dyrest

Av de 20 attraksjonene vi har prissjekket, er fornøyelsesparken Tusenfryd den dyreste familieopplevelsen. I høysesong må en familie på fire ut med 900 kroner i inngangspenger, dersom alle barna er i alder hvor de må betale barnebillett. Nest dyreste attraksjon er Dyreparken i Kristiansand, hvor familien må punge ut med 840 kroner for en hel dag i dyreriket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer