Vi rømmer landet

Vinterturistene reiser ut av landet i strie strømmer.

Publisert
Sist oppdatert

Planlegger du vinterferie i Syden, men har ikke bestilt ennå, er du lovlig sent ute. Men det finnes muligheter i februar, både fra Sverige og Norge.

Best utvalg

Frister det med charterferie? Utvalget av reisemål og restplasser er langt høyere i Sverige enn i Norge, og prisene lavere nå i vinterferieperioden. Til glede for deg som har mulighet til å ta av fra nabolandet. Herfra kan du for eksempel få fire dager i Barcelona for 1.695 svenske kroner (1495 norske kroner), uten hotell. Fra Sverige finner vi turer også til Mallorca og Roma, samt flere eksotiske reisemål som ikke selges fra Norge.

Syden fra Sverige under 2.300.

Fra Norge er det Kanariøyene som gjelder denne vinteren, etter at Egypt ble kuttet fra de flestes programmer etter terroraksjonene 11. september. Vi har funnet flere reiser fra Oslo, Bergen, Stavanger og Sandefjord til under 4.000 kroner. Billigst reiser du fra Oslo, men da gjerne uten hotell. Det er vanligere med kombinerte fly+hotellpakker fra de andre byene.

Under 4.000 kroner fra Norge.

Eksotisk - og dyrt

Syns du Kanariøyene blir for dagligdags, finnes det andre alternativer også om du ikke har lagt langsiktige reiseplaner. Fra Norge er det billigst til reisemål i og ved det Karibiske hav. Fra Sverige er valgfriheten større og prisene lavere: Hva med 14 dager til Cancun fra Göteborg? Prisen på 5.995 svenske kroner (cirka 5.300 norske) inkluderer kun flytransport tur/retur. Dette og andre gode tilbud finner du her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer