Vi tester billigfly på nett

Vi har testet fem billigflyselskapers nettjeneste.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet nettsidene til Norwegian, Ryanair, Snowflake, Sterling og den ferskeste nykommeren på billigflymarkedet; Nordic Airlink, som starter flyvninger i slutten av oktober.

Alle billigselskapene sparer utgifter ved å la passasjerene gjøre billettbestillingen selv. Men det er store forskjeller på hvor enkelt dette er og hvor mye informasjon vi finner.

Skroll ned for å lese mer om testen.

Kriteriene

Vi har sett på og vurdert nettstedene etter følgende punkter:

Tilbud: Hva er det selskapet tilbyr på nettstedet? Hva slags informasjon finner vi her? Det kan kanskje være informasjon om billettkategorier, priser, tidtabeller, flyplassfakta med mer.Bestilling: Hvordan fungerer bestillingstjenesten? Er den enkel å bruke? Kommer vesentlig informasjon raskt eller må vi klikke oss gjennom skjermbilde på skjermbilde før vi får vite det vi ønsker?Funksjonalitet: Hvordan er sidene å bruke? Er det lett å finne det vi er ute etter, eller krever det mye leting?

Vurderingene

Her kan du se hva de forskjellige selskapene tilbyr på nett, og hvordan vi har vurdert dem:Nordic AirlinkNorwegianRyanairSnowflakeSterlingHvem er best og vinner testen? Klikk her for resultatene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer