DFDS Oslo-København

Vi tester Danskebåten

Maten, lugaren, fasilitetene og shoppingen. Vi har testet Danskebåten fra Oslo til København.

BAD DEG TIL KØBENHAVN: På Danskebåten Oslo-København kan du både bade og boble deg i frisk luft på akterenden. Men skal du ha plass i boblebassenget bør du kanskje vurdere å boarde tidligere enn oss; da vi kom var det allerede fullt. Foto: Kristin Sørdal
BAD DEG TIL KØBENHAVN: På Danskebåten Oslo-København kan du både bade og boble deg i frisk luft på akterenden. Men skal du ha plass i boblebassenget bør du kanskje vurdere å boarde tidligere enn oss; da vi kom var det allerede fullt. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Du har flere muligheter dersom du skal til Danmark med båt - men reiser du fra Norge, går nesten alle båtene til Jylland. Det er kun DFDS som tar deg fra Oslo til den danske hovedstaden.

Vi har tidligere testet danskebåtene til Stena Line og Color Line, som går mellom Frederikshavn, Hirtshals og Norge. Hvilke av disse som er det beste valget, kan du se i denne danskebåt-testen.

Nå har vi reist med DFDS-danskebåten fra Oslo til København for å vurdere alt fra fasiliteter, underholdning, lugarer, shopping og mat.

Og ja, vi kan vel med sikkerhet si at dersom du skal på en opplevelsestur med en av danskebåtene, så vinner DFDS i kampen mellom Stena Line og Color Line - ganske overbevisende.

Maten

Det er mange steder å velge mellom, om du tenker å spise om bord - og det er det godt mulig du må gjøre, ettersom båten går allerede klokka 17. Det som er så bra med Køben-båten er at du har alt fra lettere servering i kafeen, til italiensk, bufférestaurant, biffrestaurant og à la carte restaurant - hvor de to sistnevnte har faste menyer med flere retter.

Her er det rett og slett noe for enhver smak og i ulike prisklasser - så for utvalg og variasjon er det uten tvil terningkast 6.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer