TripAdvisors beste restauranter i Puerto Rico

Vi tester de beste restaurantene i Puerto Rico

På leting etter gode restauranter på Gran Canaria? Vi har testet restaurantene som ligger på topp på TripAdvisors liste over de beste restaurantene i Puerto Rico. Se hvilken du bør velge.

HVOR BØR DU SPISE I PUERTO RICO? Mange tyr til TripAdvisor når de skal finne er sted å spise på ukjente plasser. Derfor har vi testet de to restaurantene som ligger på topp som de beste restaurantene i Puerto Rico på Gran Canaria. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
HVOR BØR DU SPISE I PUERTO RICO? Mange tyr til TripAdvisor når de skal finne er sted å spise på ukjente plasser. Derfor har vi testet de to restaurantene som ligger på topp som de beste restaurantene i Puerto Rico på Gran Canaria. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

PUERTO RICO (Dinside): Det er mange nordmenn som ferierer på Gran Canaria - spesielt i vintersesongen. Mange ferierer på samme sted år etter år og har dermed mange gode tips til hva du bør gjøre mens du er der - og også tips til gode restauranter.

Det er ikke noe problem å få tak i norsk mat på Gran Canaria - verken i butikkene eller på restaurantene, men du skal være oppmerksom på det skyhøye prisnivået på norske matvarer i butikkene.

Vi har også testet ut maten på all inclusive, med konklusjonen at det er bedre å spise på restaurant enn å måtte ty til bugnende masser med grå og kjedelig buffet-mat. (Og ja, her er det selvsagt forskjeller fra hotell til hotell.)

Nå har vi testet ut det som for øyeblikket rangeres som de beste restaurantene i Puerto Rico ifølge TripAdvisor, for å se hvilken av «de beste» som er best:

Duell: Pizzicato vs Cosi come sei

Ifølge TripAdvisor, er Pizzicato den beste restauranten i Puerto Rico: Den rangeres akkurat nå som nummer 1 av 158 restauranter i Puerto Rico, med drøye 250 anmeldelser. Cosi Come sei rangeres som nummer 2, med 960 anmeldelser. Begge har 4,5 av 5 mulige «stjerner».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer