Vi tester skibriller

DinSide testet et utvalg av årets skibriller. Få tips til de rette brillene for deg under.

Publisert
Sist oppdatert

Om du er nybegynner eller proff alpinist, vil gode alpinbriller beskytte øynene både mot sola og hvis du faller. Dessuten vil gode briller hjelpe deg med å se konturer tydeligere og å lese forholdene i bakken bedre. Og de skal holde seg på plass, ikke minst.

Av de 10 forskjellige brillene vi testet fikk vi noen overraskende resultater. Det var ikke de dyreste brillene som gikk til topps på alle områder. Klikk deg gjennom bildespesialen og les kommentarer til de forskjellige brillene og hvordan panelet har vurdert dem.

Merk at de ti brillene vi har testet bare er et lite utvalg av skibrillene som er tilgjengelige på markedet.

Kriteriene:

Hvert enkelt leverandør er representert med sine dyreste og billigste briller med standard glass bestemt av leverandøren. Dette kan føre til at enkelte av brillene ikke hadde optimale glass på testdagen med tanke på glass og lyskontraster. Pris ble ikke oppgitt for testpanelet før testen. Panelet bestod av seks personer - tre kvinner og tre menn.

Her ser du resultatene. Se tabellen i bunn for prisinfo og delkarakterer:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer