Vi vil betale oss forbi køen

Nordmenn vil punge ut for å slippe trengselen i sikkerhetskontrollen.

70 prosent sier de vil benytte seg av muligheten for å betale seg forrest i køen i sikkerhetskontrollen, om muligheten er der. Foto: Colourbox.com
70 prosent sier de vil benytte seg av muligheten for å betale seg forrest i køen i sikkerhetskontrollen, om muligheten er der. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Storbritannia kan du nå ved flere flyplasser betale deg forbi køen. Dette gjelder flyplassene Leeds, Liverpool, Bristol og Luton - og muligens kommer dette systemet også til Heathrow, Gatwick, Stansted, Edinburgh og Glasgow.

Betal deg forbi køen

Ved Norges hovedflyplass har man foreløpig ingen planer om å innføre dette systemet, men nordmenn vil gjerne benytte seg av det.

70 prosent vil forbi

I artikkelen Betal deg forbi køen spurte vi DinSides lesere om hva dere synes om at man kan betale seg forbi køen i sikkerhetskontrollen, og hvorvidt det vil være aktuelt å benytte en slik tjeneste.

Og det er veldig mange som ønsker å benytte seg av muligheten for å kjøpe seg forrest i sikkerhetskontroll-køen. Dette er resultatet av avstemningen:

Hva synes du om at man kan kjøpe seg forbi køen i sikkerhetskontrollen? Vil det være aktuelt for deg?

40 prosent: Det er et strålende tilbud, som jeg gjerne ville benyttet30 prosent: Det er forkastelig, men jeg ville benyttet meg av det om nøden var stor nok ...25 prosent: Det er forkastelig, og jeg vil aldri benytte meg av det4 prosent: Ingen mening

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer