Victor taper med SAS

Statsråd Victor Norman flyr i motvind, og velger bort Norwegian på de fleste av sine reiser, i strid med egne instrukser til ansatte i staten. Hva kan han tape på det?

Publisert
Sist oppdatert

Av 61 tjenestereiser statsråd Victor Norman har utført, har kun tre gått med Norwegian, selskapet ministeren utså som førstevalg for statsansatte på tjenestereiser. Det melder TV2 - Nettavisen. Norman arbeider i Oslo, men bor i Bergen, og Oslo - Bergen er ruten statsråden har benyttet seg av oftest. Dette er en rute der begge selskap har rikelig med avganger, og der det burde være mulig å finne passende reiser både med SAS og Norwegian.

Norwegian vinner pristesten

For å se om vi vil velge som statsråden, har vi lett etter reiser hos SAS og Norwegian mellom Oslo og Bergen. Vi har valgt oss ti forskjellige datoer for tur-returreiser i november, desember og januar. Ingen går tur-retur på en dag, noen går midt i uka og noen går i eller rundt helgene. En er også lagt til dagene rundt julehøytiden. Vi har valgt tilfeldige flyavganger disse dagene. Begge selskap har flere avganger hver dag i begge retninger.

Av våre ti stikkprøver, vinner Norwegian lavprisseieren i alle tilfellene. Enkelte ganger kun med småpenger (12 kroner), men andre ganger med relativt store summer (1.334 kroner på det meste).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer