Vil åpne helautomatisk hotell i Norge

På det nye hotellet i Odda er det ingen ansatte til stede, og gjestene rer opp senga selv.

Publisert
Sist oppdatert

Sjekk inn med kredittkort, hent sengetøy i automat og bestill frokost fra cateringfirma. Slik blir det på det planlagte hotellet utenfor Odda, dersom Tor Inge Måkestad får det som han vil, skriver Dagens Næringsliv.

Ingen ansatte

Går alt etter planen, åpner hotellet, som skal ha rundt 80 rom, sent i 2009. Men det vil ikke ha noen ansatte. I stedet skal Måkestad leie inn vasketjenester og catering eksternt.

3-400 kroner natten

Prisen for en overnatting i dobbeltrom er ikke fastsatt, men Måkestad anslår i Dagens Næringsliv at det er snakk om 3-400 kroner natten. Se hele artikkelen her.

Halvautomatisk hotell

Det finnes allerede ett hotel som praktiserer selvinnsjekking, Smarthotel Forus utenfor Stavanger. Her bestiller du rom på nettet, og sjekker inn med kredittkortet ditt. Matbuffeten er åpen hele døgnet, og du skriver selv ned hva du forsyner deg av. Les mer på hotellets hjemmeside.

Kilde: Dagens Næringsliv

Les også:

Slik får du bedre hotellromFra bøttekottet med utsikt mot søppelrommet til penthouset med havutsikt. Her er triksene som kan hjelpe deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer