Vil busse nordmenn til Ullared

Swebus starter busstilbud til Ullared.

MED BUSS TIL GEKÅS ULLARED? Swebus starter ny bussrute til Ullared. Enn så lenge må nordmenn bytte i Göteborg. Foto: Kristin Sørdal
MED BUSS TIL GEKÅS ULLARED? Swebus starter ny bussrute til Ullared. Enn så lenge må nordmenn bytte i Göteborg. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Swebus starter opp en ny rute fra Göteborg til Gekås Ullared. Foreløpig er det ingen direktebuss til det svenske shoppingmekkaet fra Oslo, men:

– Vi har i vår plan å kunne utvikle denne trafikken slik at det går å reise Oslo - Ullared, sier Ingvar Ryggesjö, pressesjef for Swebus, til DinSide

Den nye ruten har oppstart 1. mai. Nordmenn som ønsker å benytte seg av kollektivtransport får dermed en ny og enklere reiserute til det svenske handlestedet.

DinSide har testet Ullared: Terningkast 3

Fra Göteborg

Den nye bussruten til Ullared går fra Malmö og Göteborg. For nordmenn som skal til Ullared, er det ruten fra Göteborg som er aktuell. Da kan du ta toget til Göteborg og buss videre sørover til Ullared derfra, eller du kan ta bussen til Göteborg.


Tidligere har det nemlig vært kronglete å ta seg til Ullared for deg som ikke kjører egen bil. Til Göteborg har du flere muligheter, du kan ta toget eller du reise med et av busselskapene som har ekspressruter til Göteborg. Derfra har du inntil nå måttet ta tog til enten Varberg eller Falkenberg og videre med buss eller taxi derfra. Her kan du sjekke andre bussforbindelser til Ullared, for eksempel med svenske Ljungskilebuss .

Bussbilletten Göteborg-Ullared med Swebus koster 89 svenske kroner hver vei, eller 76 norske kroner.

Det går buss Göteborg-Ullared tirsdager, onsdager og lørdager, med utreise fra Göteborg klokken 07.10 og ankomst i Ullared 1 time og 50 minutter senere. Retur går kl. 15.30 samme dager, med ankomst Göteborg klokken 17.35.

For nordmenn

Gekås Ullared markedsfører seg gjerne med allt till hemmet som får plats i en bil. Etter å ha vært på Gekås, skjønner vi godt dette med bilen, for dersom du reiser for å handle kan det absolutt være en fordel å ha med seg en bil. Men ifølge Ryggesjö, skal det være godt med plass til dine nyervervede produkter på bussen.


– Vi har store bagasjerom med god plass for alles poser med varer, forteller Ingvar Ryggesjö, pressesjef for Swebus.

En annen ting som du må ta stilling til, er selvsagt akkurat hvor mye du har tenkt å handle, og hvor greit du synes det er å bære rundt på masse varer, og attpåtil håndtere det ved bytte av buss eller tog i Göteborg.

For reisende fra Oslo, foreslår Ryggesjö følgende: Reis fra Oslo på fredag, for eksempel Oslo-Göteborg 15.30-19.05. Du må da overnatte i Göteborg, og ta bussen tidlig lørdag morgen Göteborg-Ullared 07.10-09.00. Retur Ullared-Göteborg kl. 15.00-17.05, og deretter Göteborg-Oslo 17.25-21.10.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer