Vil busse nordmenn til Ullared

Swebus starter busstilbud til Ullared.

MED BUSS TIL GEKÅS ULLARED? Swebus starter ny bussrute til Ullared. Enn så lenge må nordmenn bytte i Göteborg. Foto: Kristin Sørdal
MED BUSS TIL GEKÅS ULLARED? Swebus starter ny bussrute til Ullared. Enn så lenge må nordmenn bytte i Göteborg. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Swebus starter opp en ny rute fra Göteborg til Gekås Ullared. Foreløpig er det ingen direktebuss til det svenske shoppingmekkaet fra Oslo, men:

– Vi har i vår plan å kunne utvikle denne trafikken slik at det går å reise Oslo - Ullared, sier Ingvar Ryggesjö, pressesjef for Swebus, til DinSide

Den nye ruten har oppstart 1. mai. Nordmenn som ønsker å benytte seg av kollektivtransport får dermed en ny og enklere reiserute til det svenske handlestedet.

DinSide har testet Ullared: Terningkast 3

Fra Göteborg

Den nye bussruten til Ullared går fra Malmö og Göteborg. For nordmenn som skal til Ullared, er det ruten fra Göteborg som er aktuell. Da kan du ta toget til Göteborg og buss videre sørover til Ullared derfra, eller du kan ta bussen til Göteborg.

Tidligere har det nemlig vært kronglete å ta seg til Ullared for deg som ikke kjører egen bil. Til Göteborg har du flere muligheter, du kan ta toget eller du reise med et av busselskapene som har ekspressruter til Göteborg. Derfra har du inntil nå måttet ta tog til enten Varberg eller Falkenberg og videre med buss eller taxi derfra. Her kan du sjekke andre bussforbindelser til Ullared, for eksempel med svenske Ljungskilebuss .

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer