Annerledes juleferie

Vil du feire jul her?

Slik kan drømmen om hyttejul gå å i oppfyllelse selv om du ikke har egen hytte.

EN NY DAG: Turistforeningshytta Eriksbu i soloppgang. Foto: Andreas Wagner
EN NY DAG: Turistforeningshytta Eriksbu i soloppgang. Foto: Andreas Wagner Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ønsker du julefeiring helt for deg selv? Eller bare sammen med dine aller nærmeste - og uten forstyrrelser? Da kan hyttejulefeiring være løsningen.

Og for dem som ikke har egen hytte er Turistforeningen en god hjelper. Over 500 hytter er plassert rundt i hele landet. Noen av dem til fjells, andre i fjæra og noen på vidda eller i skogen.

Julepause

– I naturen kommer vi vekk fra alt annet som stjeler oppmerksomheten nå i julestria. Her kan man oppleve stillhet, men det er også rom for den gode samtalen. Jeg oppfordrer alle til å ta seg tid til noen pustepauser og kjenne på julefreden på tur, sier generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang, til DinSide.

På en DNT-hytte kan du finne nettopp avkobling og naturopplevelser. Fyr i ovnen, lag enkel mat på gasskokeplate og logg av alt stress og mas. Husk kortstokk, en god bok, varme gode klær, hodelykt og DNT-nøkkel.

Hvor er drømmehyttene?

Du kan finne din drømmehytte, og se åpningstider og bestill plass på ut.no. Og for ordens skyld: les deg opp på turistforeningens oppdaterte koronainformasjon her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer