Vil du klemme på denne bikinitoppen?

Da bør du sette kursen mot London og Imperial War Museum.

Halle Berry i Die Another Day. Foto: Eon Productions
Halle Berry i Die Another Day. Foto: Eon Productions Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

17. april 2008 til 1. mars 2009 er det en stor utstilling på krigsmuseet i London som er dedikert til Ian Flemmings liv og virke. Ian Flemming er altså mannen bak historiene om superagent 007 James Bond. Utstillingen er den første i sitt slag som hedrer mannen bak historiene, og kommer akkurat nå for å feire at det er 100 år siden Flemming ble født, 28. mai 1908.

Utstillingen For Your Eyes Only: Ian Fleming and James Bond vil forsøke å gi svar på hvorvidt og i hvilken gran Flemmings bøker og filmer reflekterer Den kalde krigen i virkeligheten, og i hvor stor grad dette kun er resultater av en overivrig fantasi ...

På utstillingen kan du se blant annet Bond-manuskripter med Flemmings notater, Flemmings Colt Python .357 Magnum revolver, samt materiale fra filmene: Daniel Craigs blodige skjorte fra Casino Royale, prototypene av Rosa Klebbs fantastiske springknivsko fra Russia with Love - og selvsagt: Halle Berrys bikini fra Die Another Day ...

Hvor: Imperial War Museum, Lambeth Road, LondonPriser: 8 pund (83 kroner) for voksne, 4 pund (41 kroner) for barn og 19 pund (197 kroner) for familiebillett (2 voksne og 2 barn).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer