Vil du klemme på denne bikinitoppen?

Da bør du sette kursen mot London og Imperial War Museum.

Halle Berry i Die Another Day. Foto: Eon Productions
Halle Berry i Die Another Day. Foto: Eon Productions Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

17. april 2008 til 1. mars 2009 er det en stor utstilling på krigsmuseet i London som er dedikert til Ian Flemmings liv og virke. Ian Flemming er altså mannen bak historiene om superagent 007 James Bond. Utstillingen er den første i sitt slag som hedrer mannen bak historiene, og kommer akkurat nå for å feire at det er 100 år siden Flemming ble født, 28. mai 1908.

Utstillingen For Your Eyes Only: Ian Fleming and James Bond vil forsøke å gi svar på hvorvidt og i hvilken gran Flemmings bøker og filmer reflekterer Den kalde krigen i virkeligheten, og i hvor stor grad dette kun er resultater av en overivrig fantasi ...

På utstillingen kan du se blant annet Bond-manuskripter med Flemmings notater, Flemmings Colt Python .357 Magnum revolver, samt materiale fra filmene: Daniel Craigs blodige skjorte fra Casino Royale, prototypene av Rosa Klebbs fantastiske springknivsko fra Russia with Love - og selvsagt: Halle Berrys bikini fra Die Another Day ...

Hvor: Imperial War Museum, Lambeth Road, London
Priser: 8 pund (83 kroner) for voksne, 4 pund (41 kroner) for barn og 19 pund (197 kroner) for familiebillett (2 voksne og 2 barn).


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer