Norgesferie:

Vil du sove i kjendisens seng?

Kjendisdrømmen går i oppfyllelse i sommer.

Besøk på lodgen: I Fusa ligger Skjelbreid Poirée Lodgen.               Foto: Privat
Besøk på lodgen: I Fusa ligger Skjelbreid Poirée Lodgen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Drømmer du om en natt hos en kjendis, så kan drømmen gå i oppfyllelse mens du er på Norgesferie.Du har sett dem på tv, hørt dem i radio, lest om dem og kanskje beundret dem. Nå kan du bo hos dem, hvis du vil.Vi snakker om en rekke norske kjendiser som er kjent både i inn- og utland.Og nå leier flere av kjendisene ut hus, hytter, leiligheter, campingplass eller lodge til dem som vil ha en helt spesiell opplevelse.Vil du bo hos polfarerne reiser du til Nordland. Vil du heller sove i senga til Lars Monsen så er det innlandet og Femundsmarka som gjelder. Mens Petter Northug og familien inviterer deg til Trøndelag. Men man bør være rask på labben om man ønsker noe i juli.

Travle dager

-Det er mye som er leid ut i sommer og har med unntak av noen få dager alt utleid i juli. Men i august er det mer tilgjengelig, sier Kristina Hagebø, daglig leder for Skjelbreid Poirée Lodgen i Fusa på Vestlandet.

-Lodgen passer for vennegrupper eller storfamilien og mange velger å leie vår egen klatrepark, mens andre velger fisketurer i de lokale vannene, bading enten i Skjelbreidvannet eller en av de mange badestedene, eller å leie seg båt eller kano/kajakk og ta en tur på sjøen, sier Hagebø.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer