Vil du til sommer-OL i Aten?

14. - 29. august strømmer idrettsinteresserte og idrettsutøvere fra hele verden til Aten. Har du lyst til å være med? Det er fremdeles ledige flybilletter til OL-byen i sommer.

Publisert
Sist oppdatert

Har du lyst til å være i Aten under sommer-OL er det bare å bestille reisen nå, mens det fremdeles er billige billetter å få. Prisene varierer fra cirka 5.500 til 13.000 kroner tur-retur!

For å ta det aller viktigste først: Billetter til de forskjellige idretssgrenene!Billetter til de forskjellige grenene kan du bestille på OL 2004s offisielle nettsider.

Så vidt vi kunne se var det ledige billetter til flere av arrangementene,spesielt på et tidlig stadium i konkurransen.

Hotell, camping, cruiselugarer, boligbytte eller privat innkvartering. Valget er ditt. Vi viser deg mulighetene du har til å bo i Aten under sommer-OL.

Slik reiser du:

SAS flyr til Aten via København, Frankfurt eller München og har fremdeles ledige billetter i dagene rundt OL, og en tur-retur billett koster i underkant av 5.500 kroner.

Det greske selskapet Olympic Airways (hvilket navn!) flyr ikke fra Skandinavia, men det er fremdeles ledige billetter på flyvinger fra bl.a. London, Amsterdam, Paris eller Berlin på de valgte datoene, om du er villig til å reise for å reise, eller tilfeldigvis skulle befinne deg der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer