Vil lokke deg til Island

Sagaøya er åpen for turisme, og trenger pengene dine.

Denne damen er en av mange som viser deg hvor flott Island er i landets nye turistvideo. Foto: Inspired by Iceland
Denne damen er en av mange som viser deg hvor flott Island er i landets nye turistvideo. Foto: Inspired by Iceland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Island har ikke vært spesielt heldig de siste to årene. Først slo finanskrisen ned og lammet landet, og så kom jammen vulkanutbruddet som skapte overskrifter over hele Europa.

Men dette er ingen grunn til ikke reise til Island i sommer - snarere tvert imot. Finanskrisen har gjort Island til et rimeligere reisemål enn før, vulkanutbruddet gir deg muligheten til å oppleve et unikt naturfenomen på nært hold, og våre gode naboer trenger rett og slett turister for å redde landets økonomi.

Islandske myndigheter satser nå hardt for å få turistene til å komme til sagaøya. I dag, torsdag 3. juni klokken 15 mobiliseres hele Islands befolkning for å gi deg og andre som er interessert i øya tips og råd om hva dere kan finne på via nettsiden Inspired by Iceland.

"Island samler seg og går online for å vise verden at vi er klare for handel, klare for spenning og klare for å inspirere verden. Støttet av islandske myndigheter vil de 320.000 innbyggerne i verdens nordligste nasjon gå online og sende meldinger til venner over hele verden og fortelle hva de elsker mest med Island."

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer