Vil presse ned prisen på ølet

Turoperatører ber Alpenes største skisenter jekke prisene ned.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at det kan være ganske stive priser i Alpene. Nå prøver britiske turoperatører å få skiparadiset Les 3 Vallées til å sette ned prisene på afterski-ølet.

Les 3 Vallées markedsføres som én destinasjon, men består av flere skisentrene, deriblant Courchevel, Méribel og Val Thorens. Les 3 Vallées er et svært populært reisemål for europeiske skiturister. DinSide har vært i Val Thorens. Les mer om opplevelsen her: 6 dager, 4 daler og 1 snøstorm.

Turoperatørene har hatt møter med selskapene som driver skiheisene i Les 3 Vallées for å diskutere prisnivået i området. De har ytret et ønske om en makspris på ølet, og vil ha skiheisselskapenes hjelp til å få det til, skriver Timesonline.

Sjekk ut vinterens skinyheter her

60 kr for dyrt

Britiske skiturister utgjør en stor andel av besøkende, og siden pundet har svekket seg kraftig mot euroen i det siste, opplever britene at alpeferien er blitt dyrere. Turister fra pubens hjemland reagerer på at en halvliter kan koste 6-7 euro, 50-60 kroner (de skulle jo bare kommet til Norge...). Til sammenligning koster en pint øl (0,57 l) cirka 25 kroner i Storbritannia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer