Vil selge India til nordmenn

Drømmer du om å rusle bortover strendene i Goa i svale, flagrende gevanter? Kanskje du vil se Taj Mahal, klappe hellige kuer eller dra til filmbyen Mumbai, Bollywoods vugge? Ebookers satser nå tungt på India som reisemål.

En liten smakebit fra India. Foto: Cecilie Leganger.
En liten smakebit fra India. Foto: Cecilie Leganger. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bollywoodshow med The Beats, hennatatovering og taler ved den indiske ambassadøren til Norge, Gopalkrishna Gandhi og statssekretær for det norske utenriksdepartementet, Vidar Helgesen. I går lanserte reisebyrået Ebookers sine nye reisemål i India og en splitter ny India-nettside med spennende og varierte pakketurer.

- Vi ser en distinkt trend i at flere og flere nordmenn er interessert i å legge sine ferier til Asia. For å gi disse nye spennende destinasjonene den oppmerksomheten de fortjener har ebookers.no designet en egen mikrosite som vi kaller Namaste India, skriver administrerende direktør i ebookers.no, Tuija Hyvarinen, i en pressemelding.

Skreddersydde turer

Vil du utfolde deg spirituelt, oppleve en ørkensafari fra kamelryggen, gå i Himalaya, velte deg i luksus eller kanskje bare sløve i en hengekøye på en strand i Goa? Ebookers spesialiserer seg på å skreddersy reiser tilpasset den enkelte. Et besøk til Dehli eller Mumbai kan for eksempel kombineres med eksotiske destinasjoner som det Gyldne Triangel, Chennai, Backwaters i Kerala eller tempelene i Sør-India.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer