Vil til Thailand

Folk vil fortsatt til Thailand, og fra februar starter charterselskapene opp igjen med redusert program. Men vil du ikke dit, er det mulig å booke om eller avbestille. Se hvordan.

Publisert
Sist oppdatert

UD har nå opphevet sine reiseadvarsler til Thailand og Sri Lanka, selv om myndighetene fremhever at infrastrukturen i områdene fortsatt er ødelagt eller skadet. Det betyr også at det snart vil være klart for nye pakkereiser til Thailand og Sri Lanka. Men hvordan forholder reiseselskapene seg?

- Folk vil fortsatt til Thailand, de vil ned for å støtte thailenderne og vise sympati. Vi regner med fulle fly ved oppstart i februar, sier Christian Grønli, salgssjef i My Travel Norge.

 • Interesse for solidaritetsreiser til Thailand
 • My Travel Norway

  Selskapet My Travel Norway står bak selskapene Ving, Saga Solreiser og Globetrotter. De melder at alle reiser til Thailand i januar er kansellert.

  Fra februar startes reiser til området opp igjen, blant annet på grunn av at UD nå har opphevet sine reiseadvarsler. Det blir imidlertid mindre kapasitet enn tidligere. Områder du kan reise til er Karon, Kata, Surin og Patong - områder som så og si ikke er berørt, eller som nå har fått ryddet opp igjen etter flodbølgene. Det blir ikke reiser til Kamala og Bang Tao.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer