Vill og våt i vår

Unike muligheter åpner seg for entusiaster av skinnegående fart og spenning denne fornøyelsesvåren.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

DinSide har testet to av vårens nyheter blant Skandinavias fornøyelsesparker, og nå er disse klare for å ta imot deg også. Fra velkjent tømmer og nye vanngleder i Tusenfryd, til teknologisk legomoro i København og verdens største berg- og dalbane i USA.

Vått er stikkordet for Tusenfryds nye bane, SuperSplash.
Vått er stikkordet for Tusenfryds nye bane, SuperSplash. Vis mer

Skroll ned for mer.


Norge

Tusenfryd er landets største fornøyelsespark, og de har satset på kostbare vanninvesteringer før sesongstarten i år. SuperSplash er navnet på den fuktige turen som går tømmerstokkbanen en høy gang. Her er det bratt fall, røyk og masse, masse vann. Første publikumsdag i Tusenfryd var 27. april.

 • DinSide har testet moroa like før påske, her kan du se bildene og lese testen.
 • Sverige

  Utsikt over Göteborg og Liseberg fra Balder - men det er neppe på grunn av utsikten du tar turen ...
  Utsikt over Göteborg og Liseberg fra Balder - men det er neppe på grunn av utsikten du tar turen ... Vis mer

  Gamle vikingnavn og en vill mus troner på nyhetstoppen i Sverige i år. Liseberg i Göteborg har åpnet Nordens største berg- og dalbane i tre nå i forkant av påsken.
  Med bratt fall, men ellers ganske snille vektløse opplevelser underveis, er dette definitivt en bane som bør passe hele familien.

 • Vi har testet Balder - se bildene og les testen her.
 • I Stockholms store fornøyelsessentrum, Gröna Lund, er det en vill mus som står i fokus. Parkens nyhet av året er unik i Norden, og har fått navnet Vilda Musen. Her er det ville vendinger, brå svinger og mye opp og ned som gjelder. Men ikke verre enn at de fleste i familien bør holde løypa igjennom.

 • Mer om svenske fornøyelsesparker - åpning og priser


 • Her finner du mer om 90 grader fall i både Danmark og USA, og en spennende nyhet i Finland.

  Verktøy for reiselyst

  Berg- og dalbane

  Tør du kjøre de tøffeste berg- og dalbanene? (Avsluttet)
  JAAA!(73%) 263
  Tør, men syns det er skummelt(14%) 50
  NEIIII!(13%) 46
  Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer