Vill og våt i vår

Unike muligheter åpner seg for entusiaster av skinnegående fart og spenning denne fornøyelsesvåren.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide har testet to av vårens nyheter blant Skandinavias fornøyelsesparker, og nå er disse klare for å ta imot deg også. Fra velkjent tømmer og nye vanngleder i Tusenfryd, til teknologisk legomoro i København og verdens største berg- og dalbane i USA.

Skroll ned for mer.

Norge

Tusenfryd er landets største fornøyelsespark, og de har satset på kostbare vanninvesteringer før sesongstarten i år. SuperSplash er navnet på den fuktige turen som går tømmerstokkbanen en høy gang. Her er det bratt fall, røyk og masse, masse vann. Første publikumsdag i Tusenfryd var 27. april.

DinSide har testet moroa like før påske, her kan du se bildene og lese testen.

Sverige

Gamle vikingnavn og en vill mus troner på nyhetstoppen i Sverige i år. Liseberg i Göteborg har åpnet Nordens største berg- og dalbane i tre nå i forkant av påsken. Med bratt fall, men ellers ganske snille vektløse opplevelser underveis, er dette definitivt en bane som bør passe hele familien.

Vi har testet Balder - se bildene og les testen her.

I Stockholms store fornøyelsessentrum, Gröna Lund, er det en vill mus som står i fokus. Parkens nyhet av året er unik i Norden, og har fått navnet Vilda Musen. Her er det ville vendinger, brå svinger og mye opp og ned som gjelder. Men ikke verre enn at de fleste i familien bør holde løypa igjennom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer