Ville du betalt 570.000 kr for et skikort?

Vel, hvis du har pengene, er dette det ultimate sesongkortet.

Great Canadian Heli-Skiing (GCH) in Golden, British Columbia tilbyr kunder noen av de mest eksklusive skipakkene i verden. Foto: Greg Porter
Great Canadian Heli-Skiing (GCH) in Golden, British Columbia tilbyr kunder noen av de mest eksklusive skipakkene i verden. Foto: Greg Porter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er selskapet Great Canadian Heli-skiing i Golden, British Columbia, som står bak det eksklusive skisesongkortet, som for 100.000 kanadiske dollar (cirka 570.000 norske kroner) kan bli ditt, skriver den svenske nyhetsportalen dagensps.se.

En av grunnene til at prisen er så stiv, skyldes at skiturene består av helikopter i stedet for skiheis. Heli-skiing, som er svært populært i Canada, er en ekstrem skiform som består av å bli fløyet på toppen av de beste bakkene, og så kjøre i urørt puddersnø med en guide.

Mye interesse

- Vi har allerede hatt interesse fra firmaer som er ute etter gruppekort. Vi har allerede solgt seks kort for 2009-sesongen, i tillegg til to individuelle sesongkort, sier eieren av skiselskapet, Greg Porter, til DinSide Reise.

Det eksklusive gruppekortet, som koster opptil 111.000 kanadiske dollar for 72 dager, kan bli brukt av flere kunder samtidig, mens personlige skipass, som koster opptil 100.000 kanadiske dollar for en hel skisesong, kun kan bli brukt av en person om gangen.

- Kundene våre er 90 prosent menn, med en alder på mellom 45 til 55 år, fortsetter Porter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer